NIE winne podróże kulinarne - WŁOCHY
07.03.2025 godzina 18:00
Pyszne jedzenie i dobre wino to początek niezwykłej podróży, której celem jest odkrycie nieznanych dotąd umiejętności kulinarnych, poznanie różnorodnych smaków i wyrafinowanych potraw. Składniki kuchni włoskiej w połączeniu z oryginalnymi winami z półwyspu apenińskiego otworzą smakowe horyzonty i przybliżą magię gotowania. Dzięki uczestnictwu w profesjonalnych warsztatach winno - kulinarnych, prowadzonych przez naszą wyspecjalizowaną kadrę, nauczą się Państwo sposobu przyrządzania risotto z dynią - popularnej potrawy kuchnii włoskiej oraz dowiedzą się, jakie wino idzie w parze z osobiście przygotowanym daniem. Tym razem przejdziemy drogą "z ziemi włoskiej do Polski" - a co kryje się za tymi słowami?? opowiemy Wam podczas spotkania.Wspólne gotowanie to coś więcej niż wyjście do restauracji. To założenie fartucha zamiast marynarki , to wspólne mieszanie w garnkach z kieliszkiem wyśmienitego wina w dłoni, to niebanalny sposób na spędzenie wolnego czasu oraz niezapomniania rozrywka dla każdego.
Doskonała dawka wiedzy, niebanalny sposób na spędzenie wolnego czasu oraz niezapomniana rozrywka dla każdego. Gwarantujemy świetną zabawę przy winie połączoną z nauką gotowania.
ZAPRASZAMY
07.03.2025 godzina 18:00